Izrada uskrsnog kruha na tradicijski i suvremeni način
Autor: Mirjana Kuić, 17. 3. 2021.
Đakovačka Srednja strukovna škola Antuna Horvata provodi projekt Izrada uskrsnog kruha na tradicijski i suvremeni način. Naša se škola priključila provedbi projekta te su učenici 5.a razreda (Eduardo Aščić, Lana Brataljenović, Dora Josipović, Lorena Jurić, Ena Paloš i Nikolina Paloš) pokušali, i uspjeli, zamijesiti i ispeći uskrsni kruh. U tome ih je vodila gospođa Gordana Ivić koja je učenicima, kroz radionicu, predstavila izradu kruha. Ispečeni kruh smo osušili te će zajedno s fotografijama, receptom i videom biti predstavljen u subotu 27. ožujka (u prijepodnevnim satima) u kući Reichsmann na đakovačkom korzu - zajedno sa svim ostalim školama koje su u projektu sudjelovale. Je li projekt zahtijevao samo red, rad i disciplinu ili je bilo mjesta i za zabavu i za smijeh provjerite u fotogaleriji i u priloženim video uradcima.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Ukupno: 300205
Ovaj mjesec: 2161