preskoči na sadržaj

Osnovna škola Đakovački Selci

 > Naslovnica
Vijesti

Izrada uskrsnog kruha na tradicijski i suvremeni način

Autor: Mirjana Kuić, 17. 3. 2021.

Đakovačka Srednja strukovna škola Antuna Horvata provodi projekt Izrada uskrsnog kruha na tradicijski i suvremeni način. Naša se škola priključila provedbi projekta te su učenici 5.a razreda (Eduardo Aščić, Lana Brataljenović, Dora Josipović, Lorena Jurić, Ena Paloš i Nikolina Paloš) pokušali, i uspjeli, zamijesiti i ispeći uskrsni kruh. U tome ih je vodila gospođa Gordana Ivić koja je učenicima, kroz radionicu, predstavila izradu kruha. Ispečeni kruh smo osušili te će zajedno s fotografijama, receptom i videom biti predstavljen u subotu 27. ožujka (u prijepodnevnim satima) u kući Reichsmann na đakovačkom korzu - zajedno sa svim ostalim školama koje su u projektu sudjelovale. Je li projekt zahtijevao samo red, rad i disciplinu ili je bilo mjesta i za zabavu i za smijeh provjerite u fotogaleriji i u priloženim video uradcima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 








 
Gdje se nalazimo?
 
Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

 
Korisni linkovi


 
Oglasna ploča
 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 16. 12. 2009.

Ukupno: 300205
Ovaj mjesec: 2161
 
 

izvor fotografije :https://immediate.net/

Priloženi dokumenti:
NOVO UDZBENICI ZA 2021 2022.xlsx

 
 

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Đakovački Selci / B.J.Jelačića 9, HR-31400 Đakovo Selci Đakovački / os-selci-djakovacki.skole.hr / skola@os-selci-djakovacki.skole.hr
preskoči na navigaciju