2021-03-17 13:57:16

Izrada uskrsnog kruha na tradicijski i suvremeni način

Đakovačka Srednja strukovna škola Antuna Horvata provodi projekt Izrada uskrsnog kruha na tradicijski i suvremeni način. Naša se škola priključila provedbi projekta te su učenici 5.a razreda (Eduardo Aščić, Lana Brataljenović, Dora Josipović, Lorena Jurić, Ena Paloš i Nikolina Paloš) pokušali, i uspjeli, zamijesiti i ispeći uskrsni kruh. U tome ih je vodila gospođa Gordana Ivić koja je učenicima, kroz radionicu, predstavila izradu kruha. Ispečeni kruh smo osušili te će zajedno s fotografijama, receptom i videom biti predstavljen u subotu 27. ožujka (u prijepodnevnim satima) u kući Reichsmann na đakovačkom korzu - zajedno sa svim ostalim školama koje su u projektu sudjelovale. Je li projekt zahtijevao samo red, rad i disciplinu ili je bilo mjesta i za zabavu i za smijeh provjerite u fotogaleriji i u priloženim video uradcima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Osnovna škola Đakovački Selci